Landelijke Banenmarkt

Textbox Section

De Landelijke Banenmarkt wordt jaarlijks georganiseerd door UWV en de Nederlandse Gemeenten. We werden gevraagd een aansprekende campagne te ontwikkelen om de bekendheid van de Landelijke Banenmarkt te vergroten en werkgevers en langdurig werkzoekenden te motiveren deel te nemen aan de Landelijke Banenmarkt.
Omdat de doelgroep en de contactgegevens van deze doelgroep bekend waren, kozen we er daarom niet voor een massamediale campagne in te zetten, zoals eerder wel gebeurde, maar voor een meer directe manier van aanspreken. De tekst ‘Laat jezelf zien’ is een directe oproep aan de doelgroepen om deel te nemen aan de Landelijke Banenmarkt. Kleurrijke personen uit de doelgroep houden lijsten op waarmee zij zich symbolisch in beeld brengen.

Middelen die werden ingezet waren: meertraps-mailing richting werkzoekenden, DM richting werkgevers, postercampagne voor op de vestigingen van UWV en op de NS stations, advertenties, displaymaterialen, promomatten, flyers, banners voor op intra- en internet, digitaal kandidatensjabloon, give-away en folder voor adviseurs, aankleding Landelijke Banenmarkt.


Textbox Section

Textbox Section

Textbox Section

Textbox Section
BEZOEKADRES

Wilgenweg 10A
1031 HV Amsterdam

BEDRIJFSGEGEVENS

Vaz Dias Communicatie B.V.
KvK nr: 34356478
BTW nr: NL821194173B01

CONTACTGEGEVENS

+31(0)20 6301710
contact@vazdias.nl