EiiF

Textbox Section

Ruim een kwart van de energie en ongeveer de helft van de CO2-uitstoot in de wereld komt voor rekening van de industrie. Het gericht toepassen van industriële isolatie leidt tot afname van energiegebruik en CO2-uitstoot en bepaart tegelijkertijd kosten en verlengt de levensduur van fabrieken.
Om het gebruik van industriële isolatie te bevorderen staken 9 partijen de koppen bij elkaar en richtten non-profit organisatie European Industrial Insulation Foundation (EiiF) op. Doelstelling is om door het gericht ontwikkelen van case studies steeds meer bedrijven te overtuigen van de noodzaak van en kostenbesparing door industriële isolatie. Hiervoor is ledenwerving onder aanbieders van isolatiematerialen, engineeringbedrijven die de isolatie toepassen en de industrie zelf de eerste belangrijke stap.

We ontwikkelden de EiiF website en verschillende promotionele materialen. Ook zijn we de ‘creatieve ouders’ van The Insulator. In een laagdrempelige animatiefilm legt dit character kort en bondig uit wat het belang is van industriële isolatie.


Textbox Section

Textbox Section

Textbox Section

BEZOEKADRES

Wilgenweg 10A
1031 HV Amsterdam

BEDRIJFSGEGEVENS

Vaz Dias Communicatie B.V.
KvK nr: 34356478
BTW nr: NL821194173B01

CONTACTGEGEVENS

+31(0)20 6301710
contact@vazdias.nl