AkzoNobel Touching your life 24/7

Textbox Section

Veel mensen kennen de AkzoNobel-merken Flexa, Sikkens en Jozo. Maar lang niet iedereen weet dat AkzoNobel’s verven, coatings en chemicaliën een integraal onderdeel vormen van ons dagelijks leven.We hebben gemerkt dat deze onbekendheid een barrière kan vormen in de voorkeur voor AkzoNobel als potentieel werkgever. Om die reden ontwikkelden we een brochure waarin we, door een jong stel te volgen, laten zien waar en hoe je AkzoNobel gedurende de dag zoal ‘tegenkomt’. Speciale aandacht in deze brochure ook voor AkzoNobel’s Human Cities initiative: een initiatief waarbij AkzoNobel bijdraagt aan de leefbaarheid in steden, nu en in de toekomst.

Inmiddels is van deze brochure ook een filmversie ontwikkeld, die wordt vertoond op beurzen, bedrijvendagen, enzovoorts en gedeeld wordt op social media.

Zowel de brochure als de film zijn inmiddels door meerdere landenvestigingen van AkzoNobel opgepikt en ingezet.

Om ook via social media te laten zien, hoe geïntegreerd AkzoNobel is in het dagelijks leven, ontwikkelden we de zgn. ‘Stuff we make’ uitingen. Deze uitingen worden ook door de eigen medewerkers goed gewaardeerd en gedeeld.


Textbox Section

Textbox Section

BEZOEKADRES

Wilgenweg 10A
1031 HV Amsterdam

BEDRIJFSGEGEVENS

Vaz Dias Communicatie B.V.
KvK nr: 34356478
BTW nr: NL821194173B01

CONTACTGEGEVENS

+31(0)20 6301710
contact@vazdias.nl