leer mijn Vaz Dias kennen

Textbox Section

Een spelfout? Té Amsterdams? Niets van dat al. Door onze betrokkenheid bij en nauwe samenwerking met onze klanten, worden we al snel ‘mijn Vaz Dias’. Omgekeerd is dit overigens ook het geval.

Vaz Dias is een allround communicatiebureau met een flinke dosis ervaring op het gebied van (arbeidsmarkt)communicatie en (employer) branding. We hebben feeling voor wat mensen beweegt – om actie te ondernemen, om te solliciteren, of om iets aan te schaffen. Dit komt goed van pas in een tijd waarin heel veel organisaties aan dezelfde doelgroepen staan te trekken.

We helpen organisaties om hun positionering en communicatiepropositie helder te krijgen, waarna we deze doorvertalen in creatieve concepten. Die we vervolgens uitwerken in multimediale campagnes. Hierin hebben we ook vaak een regierol, wanneer we samenwerken met externe partijen. Zo zijn we als netwerkbureau pur sang altijd zo groot of klein als de omvang van een project vereist.

  Claudia van Emmerloot

  Claudia van Emmerloot

  managing partner

  Gezelligheid met een zachte G. Prinses in de keuken, met een goed glas erbij. Sterrenbeeld Weegschaal. Dus altijd in balans

   Sandra</P> wesselman

   Sandra

   wesselman

   managing partner

   Altijd online, gek op zingen. ‘Queen of trivia’, wil een keer een popquiz winnen. Leest graag en veel kranten, op papier!

    Syp</P> arends

    Syp

    arends

    creatieve eindbaas

    Enthousiasteling; (spuit)verf kliederaar; toaster; vinyl verzamelaar en plaatjesdraaier; gezelligheidsbeest; droomt van z’n eigen reggae-soundsystem.

     Machteld</P> Stoop

     Machteld

     Stoop

     JUNIOR DESIGNER/DTPER

     Kaaskop maar zou ooit eens in Berlijn willen wonen. Veel te vinden in het filmhuis en wil een keer naar het Cannes Film Festival. Viert het liefst een feestje op Drum&Bass muziek onder het genot van een speciaal biertje.

      Daniël</P>van Wijk

      Daniël

      van Wijk

      stagiair vormgeven

      Is al vanaf z’n elfde jaar bezig met video. Vindt van alles interessant: video editing, music producing, video grading, graphic design en webdesign. En is altijd op de hoogte van de nieuwste computer soft- en hardware.

       Fraser</P> bailey

       Fraser

       bailey

       Freelance Concept & Copy

       TV comedy writer, football obsessive, and bargain hunter. Enjoys visiting the better vineyards and harvesting olives
       for farm communes.

        Irma</P> Schouten

        Irma

        Schouten

        Freelance Concept & Copy

        Gezelschapsdier. Gek op vintage, street art en drummen. Reist graag met bestemming onbekend. Gaat vol voor iedere opdracht.

         Gregor</P> hakkenberg

         Gregor

         hakkenberg

         Freelance Concept & Copy

         Woont als God in Frankrijk, tenminste zodra de verbouwing klaar is. Digitaal werker ‘avant la lettre’. Ook in te huren als makelaar.

          jeroen</P> landsman

          jeroen

          landsman

          Freelance Concept & Copy

          Begonnen als schrijver van liefdesbrieven voor derden. Gelooft in eerlijke communicatie. Ruwe bolster, blanke pit. Je kunt ook bij hem logeren.

           Wilco van</P>dijen

           Wilco van

           dijen

           Fotograaf

           Hij is graag met z’n huskies in de sneeuw van Zweden. Komt graag in Italië, om het eten, de mensen, de manier van leven. En is vooral gepassioneerd over fotografie, kijkt altijd verwonderd om zich heen.

           daarom heten wij Vaz Dias

           Een kleine geschiedenisles.


           Vaz Dias is het oudste reclamebureau van Amsterdam en draagt nog steeds met trots de naam van haar oprichter: Mozes Salomon Vaz Dias. Hij richt op 11 mei 1904 een persbureau op: Persbureau MS Vaz Dias. Het persbureau was de allereerste journalistieke instelling van Europa en bemiddelde ook in het plaatsen van advertenties. In 1922 haalde het persbureau de wereldpers door als eerste ter wereld nieuws door te geven via radiotelefonie met het live-verslag van een voetbalwedstrijd.
           In 1925 sluit Vaz Dias een contract af met de voorloper van de AVRO. Waarvoor hij exclusief nieuwsberichten aanlevert. In 1935 wordt het Persbureau overgenomen door het ANP.

           In 1937 richt Mozes Salomon Vaz Dias een NV op: Vaz Dias International. Hij wordt echter gedwongen om af te treden als twee jaar later Duitsland ons land bezet. Na de oorlog schrijft Vaz Dias opnieuw geschiedenis. Met een wereldwijde campagne voor het malariamedicijn Kinine. De campagne verschijnt in 93 landen en wordt vertaald in 98 talen. In 1954 richt Mozes Salomon het ‘bureau voor exportreclame’ Vaz Dias op. Een bureau dat met name gericht is op internationale campagnes. Ondernemingen als KLM, AKZO, Lassie en Philips schakelen al snel Vaz Dias in. Waardoor het bureau wordt gezien als de expert in Global Advertising.

           Op 4 januari 1963 overlijdt op 81-jarige leeftijd Mozes Salomon Vaz Dias. Het volgende jaar wordt de Vaz Dias-brug geopend. In 1967 zal hiernaast het Vaz Dias-monument worden onthuld.

           BEZOEKADRES

           Wilgenweg 10A
           1031 HV Amsterdam

           BEDRIJFSGEGEVENS

           Vaz Dias Communicatie B.V.
           KvK nr: 34356478
           BTW nr: NL821194173B01

           CONTACTGEGEVENS

           +31(0)20 6301710
           contact@vazdias.nl