Talent Primair

Textbox Section

Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met 24 scholen in Gooi en Vechtstreek. In 2018 koos deze organisatie voor een ‘endorsed’ merkstrategie. We ontwikkelden, in samenwerking met Inge Beckers Interim Inspiratie Interventie, het nieuwe logo van Talent Primair en hebben inmiddels ook voor een groot deel van de basisscholen een nieuw logo met endorsement door Talent Primair ontwikkeld.
We deden dit door de scholen te vragen een moodboard te maken waarop het karakter van de school te zien was. Wat zijn de kernwaarden, hoe wil de school zich laten zien. Een prachtig traject met vaak hele verrassende moodboards, die een mooie inspiratie vormden om met de individuele logo’s aan de slag te gaan.
Na goedkeuring van het nieuwe logo organiseerden de scholen een eigen lanceringsdag: hiervoor maakten we borden, vlaggen, gevelbelettering. Ook de stationery kwam natuurlijk aan bod.
Verder maakten we materialen voor de open dag voor (aankomende) leerkrachten, beachflags, flyers enzovoorts. Op deze pagina vind je een doorsnede hiervan.


Textbox Section

Textbox Section

Textbox Section

Textbox Section
BEZOEKADRES

Wilgenweg 10A
1031 HV Amsterdam

BEDRIJFSGEGEVENS

Vaz Dias Communicatie B.V.
KvK nr: 34356478
BTW nr: NL821194173B01

CONTACTGEGEVENS

+31(0)20 6301710
contact@vazdias.nl