leer mijn Vaz Dias kennen

Textbox Section

Een spelfout? Té Amsterdams? Niets van dat al. Door onze betrokkenheid bij en nauwe samenwerking met onze klanten, worden we al snel ‘mijn Vaz Dias’. Omgekeerd is dit overigens ook het geval.

Vaz Dias is een reclamebureau in Amsterdam-Noord. Met verstand van strategie, conceptontwikkeling, communicatie via social media, video, websites, magazines en kranten, brochures, beurs- en POS-materialen en mailings. Ook thuis in employer branding en arbeidsmarktcommunicatie. En in kleinschalig kwalitatief marktonderzoek.

En toch kiezen onze klanten niet per se voor ons omdat we zoveel expertise hebben. Want daarin zijn we natuurlijk niet uniek.

Onze klanten hebben zelf de nodige kennis van marketing en communicatie. Zij vinden het gewoon fijn om een deel van het denk- en doewerk aan ons uit te besteden. Ze zien ons als gelijkwaardige partner, en met sommigen werken we al decennia samen. Dat wordt nooit saai, omdat al die klanten zich ook blijven ontwikkelen en steeds nieuwe eisen stellen. Net als hun doelgroepen.

En dáár ligt onze ware kracht: empathie voor de klant en vooral voor de klanten van de klant. Voor dokters die medicijnen voorschrijven, ingenieurs die een baan zoeken, consumenten die een motorfiets, een keuken of schoenen kopen en secretaresses die een vliegreis en een hotelkamer boeken. Wij snappen wat al deze mensen beweegt, zodat we ze kunnen raken met relevante communicatie

Dus als jij een reclamebureau in Amsterdam zoekt en je wilt gewoon goed advies en leuke ideeën voor je geld (zie je wel dat we je snappen?), neem dan vooral contact met ons op

  Claudia van Emmerloot

  Claudia van Emmerloot

  managing partner

  Gezelligheid met een zachte G. Prinses in de keuken, met een goed glas erbij. Sterrenbeeld Weegschaal. Dus altijd in balans

   Sandra</P> wesselman

   Sandra

   wesselman

   managing partner

   Altijd online, gek op zingen. Verandert elke twee weken de inrichting van haar huis, virtueel dan. Leest graag en veel kranten, op papier!

    Syp</P> arends

    Syp

    arends

    creatieve eindbaas

    Enthousiasteling; (spuit)verf kliederaar; toaster; vinyl verzamelaar en plaatjesdraaier; gezelligheidsbeest; droomt van z’n eigen reggae-soundsystem.

     Linda van</P> kooten

     Linda van

     kooten

     account manager

     Rockchick. Heeft alle boekenweekgeschenken. Houdt niet van verse bloemen en koken. Altijd alles onder controle.

      Jan</P> jongsma

      Jan

      jongsma

      client service

      Redt zich heel behoorlijk in het Spaans. Bingoleider. Een chronisch goed humeur. Glas is altijd halfvol, behalve als het leeg is.

       Ciska</P> Dieben

       Ciska

       Dieben

       vormgever/ web-designer

       Fantasierijk, sportfanaat. Ziet zichzelf wel mee doen aan “Heel Holland Bakt”. Haar bos krullen is haar handelsmerk.

        Romy</P> Hendriks

        Romy

        Hendriks

        stagiaire: vormgeven

        Full time binge-watcher op Netflix, Matcha Latte verslaafde en een beginnend reiziger. Geen gevoel voor richting maar komt overal terecht.

         Fraser</P> bailey

         Fraser

         bailey

         Freelance Concept & Copy

         TV comedy writer, football obsessive, and bargain hunter. Enjoys visiting the better vineyards and harvesting olives
         for farm communes.

          Irma</P> Schouten

          Irma

          Schouten

          Freelance Concept & Copy

          Gezelschapsdier. Gek op vintage, street art en drummen. Reist graag met bestemming onbekend. Gaat vol voor iedere opdracht.

           Gregor</P> hakkenberg

           Gregor

           hakkenberg

           Freelance Concept & Copy

           Woont als God in Frankrijk, tenminste zodra de verbouwing klaar is. Digitaal werker ‘avant la lettre’. Ook in te huren als makelaar.

            jeroen</P> landsman

            jeroen

            landsman

            Freelance Concept & Copy

            Begonnen als schrijver van liefdesbrieven voor derden. Gelooft in eerlijke communicatie. Ruwe bolster, blanke pit. Je kunt ook bij hem logeren.

             Wilco van</P>dijen

             Wilco van

             dijen

             Fotograaf

             Hij is graag met z’n huskies in de sneeuw van Zweden. Komt graag in Italië, om het eten, de mensen, de manier van leven. En is vooral gepassioneerd over fotografie, kijkt altijd verwonderd om zich heen.

             daarom heten wij Vaz Dias

             Een kleine geschiedenisles.

             Vaz Dias is het oudste reclamebureau van Amsterdam en draagt nog steeds met trots de naam van haar oprichter: Mozes Salomon Vaz Dias. Hij richt op 11 mei 1904 een persbureau op: Persbureau MS Vaz Dias. Het persbureau was de allereerste journalistieke instelling van Europa en bemiddelde ook in het plaatsen van advertenties. In 1922 haalde het persbureau de wereldpers door als eerste ter wereld nieuws door te geven via radiotelefonie met het live-verslag van een voetbalwedstrijd.
             In 1925 sluit Vaz Dias een contract af met de voorloper van de AVRO. Waarvoor hij exclusief nieuwsberichten aanlevert. In 1935 wordt het Persbureau overgenomen door het ANP.

             In 1937 richt Mozes Salomon Vaz Dias een NV op: Vaz Dias International. Hij wordt echter gedwongen om af te treden als twee jaar later Duitsland ons land bezet. Na de oorlog schrijft Vaz Dias opnieuw geschiedenis. Met een wereldwijde campagne voor het malariamedicijn Kinine. De campagne verschijnt in 93 landen en wordt vertaald in 98 talen. In 1954 richt Mozes Salomon het ‘bureau voor exportreclame’ Vaz Dias op. Een bureau dat met name gericht is op internationale campagnes. Ondernemingen als KLM, AKZO, Lassie en Philips schakelen al snel Vaz Dias in. Waardoor het bureau wordt gezien als de expert in Global Advertising.

             Op 4 januari 1963 overlijdt op 81-jarige leeftijd Mozes Salomon Vaz Dias. Het volgende jaar wordt de Vaz Dias-brug geopend. In 1967 zal hiernaast het Vaz Dias-monument worden onthuld.

             BEZOEKADRES

             Wilgenweg 10A
             1031 HV Amsterdam

             BEDRIJFSGEGEVENS

             Vaz Dias Communicatie B.V.
             KvK nr: 34356478
             BTW nr: NL821194173B01

             CONTACTGEGEVENS

             +31(0)20 6301710
             contact@vazdias.nl